kortebaandraverijen
kortebaandraverijen
kortebaandraverijen
kortebaandraverijen

Tipcompetitie

Tipcompetitie

Bent u een echte kortebaankenner of houdt u van een gokje? Doe dan mee met de Kortebaandraverijen.nl Tipcompetitie! Om mee te doen, kunt u voor elke kortebaan tot 13.30 uur uw prognose invullen op onderstaand formulier. Het spel werkt net als andere jareb. U kiest vier paarden en die scoren punten voor u. U kunt alleen meedoen als Vriend van de Kortebaan.

Let op: alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen en maximaal één inzending per persoon (bij meerdere inzendingen van één persoon geldt de laatst gestuurde). Gebruik van schuilnamen en alleen een voor- of achternaam is niet toegestaan. Gebruik elke keer exact dezelfde formulering van de naam om verwarring te voorkomen!

De spelregels:

U kiest voor elke kortebaan een winnaar en drie overige paarden. Deze vier paarden scoren voor u een punt bij elke rit die ze winnen. Een stilstaand nummer levert automatisch twee punten op. Wint de door u geselecteerde winnaar uiteindelijk de koers, scoort u bonuspunten. Om het aantal bonuspunten te berekenen, deelt u de winnenduitbetaling in de eerste omloop door drie. Het minimale aantal bonusunten is 3, het maximum 15. Het aantal bonuspunten wordt altijd naar boven afgerond naar een heel getal.

Prijzen

Dagprijzen
Nog niet bekend

Periodeprijzen
Elke periodewinaar ontvangt een fles wijn.

Totaalprijzen

1e plaats: Een fles wijn + trofee
2e plaats: Een fles wijn
3e plaats: Een fles wijn

Bekijk de eindstand van 2013